Det här har jag gjort…

Okej hörrni, jag har precis trädgårdsshoppat. Jag hör ju själv att jag låter som minst 150 år gammal men jag ville verkligen ha ett stol- och bordset till min balkong. Så jävla najs att kunna sitta ute när det väl bli sommar och dra en bärs eller nåt. Funderar ju på att köpa en elgrill eller nåt också så att man kan njuta av nygrillat hemma. Men vet inte om dom ger så bra smak, gör dom det?

Jag hittade i alla fall ett bord med två tillhörande stolar för ett riktigt grymt pris, 695 kr. Extrapris, det säger man inte nej till. Köpte dom på Bygghemma där jag handlade grejer till mitt hemmagym förut.

utemöbler

Vad tycker ni om det? Jag tror det kommer bli riktigt bra. Dock så måste jag rensa balkongen innan jag gör någonting. Måste kasta sjukt mycket grejer och sen har jag även saker jag vill spara. Ska åka och kolla på ett förråd hos Pelican Self Storage så jag kan få undan allt skit jag har sparat på. Någon som hyr förråd hos Pelican? Står mellan dom och shugard men har hört att dom är mycket dyrare och jag går mer än gärna på billigt. Har också hört att Pelican är mer säkert. Men det är nog för att jag har en polare som använt shugard och fick inbrott där. Det tycker jag är riktigt kasst. Men jaja, strunt i det, jag kommer ändå inte välja dom.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation