Äsch…

Ja, julklapps shopping blev det ju till förbannelse på internet. Och shit vad lätt det är att spendera pengar när man sitter framför datorn. Det känns inte riktigt som att man spenderar pengar när man trycker på en köp-knapp. Inte på samma sätt som det gör när man handlar i butik. Så jag måste ju bittert erkänna att jag var tvungen att även surfa in på www.risicum.se för att kunna avsluta min shoppingrunda och gå och handla.

xmasssFan vad allt är dyrt! Jag är ju som sagt inte någon julklappsshoppare egentligen men jag var ju tvungen nu och om jag väl är och köper julklappar så är det viktigt för mig att jag faktiskt köper bra julklappar. Vill inte köpa något gammalt skräp som ändå hamnar i papperskorgen en kvart efter att klappen öppnats. Men nu har jag i alla fall inte så många kvar men har bestämt att de inhandlas efter lönen i november. Så blir det.

Börjar faktiskt längta lite. Känns löjligt att erkänna, men gör det. Ska bli kul att se de andra öppna paketen från mig. Hoppas de blir glada.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation