Det tog stopp

Idag är det fredagen den trettonde. En otursdag och sjävklart gick denna dag också åt helvete. Var på väg till jobbet i morse då bilen bara lade av. Den tvärdog! Svor ni över köerna på motorvägen imorse så var det jag som var boven 😉 Bärgaren gav mig en hint om att det var kamremen så var paj. Som tur var så har jag en polare som arbetar på en verkstad som hade tid att titta förbi. Det är galet dyrt när detta händer eftersom det ofta krävs mer än att bara byta kamrem. Man får vara glad om man klarar sig under 15 000. Min vän ska hjälpa mig att fixa det hela och gav mig tipset om www.skruvat.se fast den sidan har jag handlat från förr. Kände mig faktiskt riktigt kunning inom bilar när jag sa att jag brukade handla där när en inom branschen rekommenderar den sidan också.

En till synes liten detalj, men ack så viktig

En till synes liten detalj, men ack så viktig


Kamremmen får jag givetvis betala själv men eftersom Anders är en riktigt schyst vän har han lovat att hjälpa mig när jag får hem den. Givetvis kommer jag att bjuda på middag, öl och även ge honom en slant. Han gör det ju på sin fritid för att vara hjälpsam. Detta sparar mig många tusenlappar så jag är ändå nöjd mitt i alla otur.

Hur har eran fredag den trettonde varit, någon otur idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation