Flyr till garaget

De håller på med ett bygge på min gata som aldrig slutar låta. Jag är inte direkt den gnälliga personen men det här är nonstop från tidiga morgon till ”för alltid”, känns det som. Vissa maskiner skär liksom in i själen. Jag har flera dagar känt att det är bättre att fly till garaget och få lite lugn och ro. Där kan man i lugn och ro botanisera bland bildelar och kaffemuggar, utan hemska byggen runt knuten. Jag har haft ett problem i bakvagnen en tid. Ett ljud som jag inte för mitt liv kan hitta orsaken till. Har haft polare som kikat och kliat sig i huvudet utan att hitta vad som är fel. Vi har några idéer som jag tänkte jag skulle kika på till helgen. Gud vad jag gnäller på ljud i detta inlägget? Kanske är jag på väg att bli gubbe!

Snygg motor i en läcker bil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation