Händig som få

Planerna på gymmet i källaren fick mig att verkligen vilja fixa till huset. Jag funderar på om man inte skulle försöka sig på att rusta upp badrummet också. Bygghemma har riktigt bra grejer och jag tror inte att det skulle bli ett alltför stort projekt att klara av på egen hand.

Frågan är bara vad resten av familjen kommer att tycka om min nya besatthet av renoveringar. Barnen är så klart helt ointresserade, nu när de är helt inne på sitt nya playstation, men är man gift så kan man ju inte fatta beslut som dessa på egen hand. Jag funderar på att vara lite smart och ge min fru en liten present innan jag kläcker mina stora planer för henne. Hon älskar kläder och framför allt märket desigual, så jag ska nog beställa någon fin sjal eller liknande och fixa en god middag. Är hon bara på bra humör kommer jag säkerligen få ”bygglov”.

Det är egentligen märkligt att jag fått ett sånt här intresse helt plötsligt, skulle aldrig ha kommit på tanken för tio år sedan! Jag känner mig lite som Ernst Kirchsteiger – och det menar jag verkligen inte som något negativt! Det var bara en tidsfråga innan jag blev som han …

Förebilden!

Förebilden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation