När storfiskaren talar

bästa
Det här tyckte jag var en superbra tatuering. På riktigt alltså. Jag älskar att fiska men tatueringen är säkert även praktisk till andra saker också än att enbart mäta fisk.

Jag skulle ändra tatueringen lite. Ha lite häftigare siffror eftersom de vara ganska tråkiga på just detta ben. Fast tycker lätt att det är en riktigt läcker tatuering som jag själv skulle gadda mig med.

Måste fundera lite mer bara. Innan jag virar in mig själv i bläck som består i en livstid ska jag göra det med min Lowrance också. Ja jag ska inte tatuera den men vira inte den så den betår hela livet. Jag har äntligen hittat en praktiskt väska till min Lowrance. Det har verkligen varit så klumpigt att släpa med den, men har inte hittat något jag gillat tidigare. Dessutom fanns det flera bra tillbehör som ingick i köpet. Så nu när jag lätt kan ta med ekolodet och lokalisera fisken så lutar det ju att det blir en gaddning ändå. Ni vet annars hur det är med när storfiskaren talar….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation