Nytt inför våren!

Hoppas att ni hade en härlig påskhelg, allihop! Det hade jag, vill jag lova. Dock känner jag mig fortfarande sjukt mätt. Men så är det ju efter varje högtid för mig, äter alltid på tok för mycket och toppar det med en jäkla massa öl. Haha, men påskölen är ju så god! Nu har jag dock ändrat fokus från påsken till hemmet. Det är nämligen dags att fixa till lite här hemma, men sånt som jag skjutit upp lite väl länge. Mitt första uppdrag är att hitta stolar till matbord och vardagsrum, då de är så slint nu så jag knappt vågar sätta mig på dem. Jag tänker att det ska vara flätade stolar till vardagsrummet och några i mörkt trä till matbordet.stolDen här hade varit snygg att ha två av till vardagsrummet, eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation