Problem med menisken

Jag hade egentligen tänkt mig en härlig löprunda idag, men nu verkar det som mitt gamla problem med menisken ger sig till känna igen. Det känns så klart jättetråkigt, men samtidigt tänker jag att jag får anpassa träningen så att mitt knä skonas. Jag har faktiskt tittat lite på elcyklar online. Med en sådan skulle jag kunna ägna mig åt cykling som är skonsamt för knät, men samtidigt låta bli att belasta det i uppförsbackar. Elcyklar syns mer och mer just nu, något som jag tycker är väldigt positivt. Det är bra att folk kommer ut och rör på sig trots att konditionen inte alltid är den bästa. Sedan låter det ju faktiskt väldigt skönt att kunna glida fram helt ljudlöst utan minsta ansträngning. Jag tror faktiskt jag ska ta och slå till på en nu! Hoppas dock att knät känns bättre snart så att jag slipper operationer och kan springa igen.

Cykling är skonsamt för knäna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation